Flessenactie AV Salland in Raalte-Noord

RAALTE – Atletiekvereniging AV Salland uit Raalte houdt op zaterdag 5 januari weer haar jaarlijkse flessenactie in Raalte-Noord. De jeugdleden gaan tussen 10.00 en 12.30 uur langs de deuren om alle lege statiegeldflessen op te halen. AV Salland vraagt aan mensen die willen uitslapen of er zaterdag niet zijn om de flessen de avond tevoren al bij de voordeur te zetten met een briefje met ‘AV Salland’ erop. Daarnaast staat er een stand op de parkeerplaats bij de Jumbo in Raalte-Noord, waar men ook flessen kan inleveren. De opbrengst van de actie wordt gebruikt voor materialen voor het polsstokhoogspringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.