Filmhuis Olst met Dylan Haegens en Figlia Mia

OLST – Filmhuis Olst houdt op vrijdag 25 januari haar eerste reguliere filmavond van het nieuwe seizoen. Om 18.30 uur begint de jeugdfilm ‘Dylan Haegens’ en om 20.30 uur het filmdrama Figlia Mia.

Vloggers zijn uit deze tijd niet meer weg te denken. Filmhuis Olst heeft daarom bewust gekozen voor de film Dylan Haegens. Het verhaal gaat met name over de strijd tussen Dylan en zijn bevreesde concurrent: IJsbrand. De laatste tijd is die wel erg snel met het uploaden van video’s. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand en besluit om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing totdat het anders loopt dan gepland. De film is geschikt voor de jeugd vanaf 6 jaar. De entree bedraagt 3 euro.

Figlia Mia, een Italiaans-Duits-Zwitserse film uit 2018, handelt over de verlegen Vittoria. Zij heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Ze vraagt om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker. De entree bedraagt 7,50 euro (leden 5,50 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.