Home / Sallandcentraal / Filmavond voor meiden in ‘t Spoc Wijhe

Filmavond voor meiden in ‘t Spoc Wijhe

WIJHE – Wijz jongerenwerk houdt iedere tweede vrijdag van de maand een gezellige avond speciaal voor meiden van 11 tot en met 16 jaar in ’t Spoc in Wijhe. De eerste Girls Only van 2019 is gepland op 11 januari. Dan staat er van 19.00 tot 21.00 uur een filmavond op het programma.

Deze avond wordt begeleid door jongerenwerkers van Wijz. Aanmelden kan via jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef in de mail even kort aan wie er komt, de contactgegevens en eventuele bijzonderheden. Neem voor meer informatie contact op met Barbara ter Beke via 06-32452433.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.