Exposite Jolanda van Hattum in HOFtheater

RAALTE – Kunstenares Jolanda van Hattum exposeert tot eind maart een selectie van haar werk in het HOFtheater. Dit op initiatief van het HOFtheater en Dorie Haarman The Art Company. Haar werk kenmerkt zich door een grote diversiteit aan technieken, een krachtig kleur gebruik en dynamische composities. Over haar drijfveren zegt ze: “Ik schilder en beeldhouw over het leven. Over vooruitgang, loslaten en positiviteit.” Jolanda geniet bekendheid in binnen- en buitenland en exposeert geregeld. Daarnaast heeft ze haar eigen Atelier Ludiek. Dit bestaat uit twee ateliers: een teken/schilderatelier in Apeldoorn en een beeldhouw atelier in Klarenbeek. Hier werkt ze zelf, maar geeft ze ook lessen, workshops en masterclasses.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.