Home / Sallandcentraal / Eerste aanmelding voor het jeugdcompliment Olst-Wijhe is binnen

Eerste aanmelding voor het jeugdcompliment Olst-Wijhe is binnen

OLST-WIJHE – De eerste jongere is aangemeld voor het jeugdcompliment van de gemeente Olst-Wijhe. Maar de gemeente is nog op zoek naar meer aanmeldingen van jongeren en kinderen die zich belangeloos inzetten voor anderen. Voor de winnaar ligt een cadeaubon van honderd euro klaar. Alle anderen die worden voorgedragen, kunnen een cadeaubon van dertig euro krijgen. Kijk voor het aanmelden en de voorwaarden op www.olst-wijhe.nl/jeugdcompliment.

Het gaat om jongeren tot 18 jaar die zich al langere tijd belangeloos hebben ingezet voor anderen. Of die een bijzondere eenmalige prestatie met maatschappelijke betekenis hebben geleverd. Daarbij kan gedacht worden aan jongeren die zich inzetten voor een vereniging, kinderen die de buurt schoon houden, kinderen die een inzamelingsactie voor het goede doel hebben georganiseerd of een heldendaad hebben verricht. De inzet moet zijn gedaan voor of in de gemeenschap van Olst-Wijhe.

Wethouder Marcel Blind: “Ik vind het mooi dat de eerste aanmelding binnen is en ik hoop dat er nog meer komen. Ik weet dat er in onze gemeente veel kinderen en jongeren zijn die mooie dingen doen in onze gemeente. Dat willen we zichtbaar maken. Meld ze dus vooral aan.””

Een jury van kinderen en jongeren buigt zich over de nominaties. Vlak na de Nationale Complimentendag 2019 vindt de uitreiking plaats, dat is op woensdag 6 maart 2019.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.