Documentaire over Escher bij FilmHuisRaalte

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op zondag 13 januari de documentaire ‘Escher – Het oneindige zoeken’ in het Annahuis. Deze documentaire vertelt het verhaal van Maurits Cornelis Escher (1898-1972) in zijn eigen woorden, zoals hij die in brieven en dagboeken opschreef. Wie was deze man die gepassioneerd, geobsedeerd haast, de wereld verbaasde met zijn verbeelding, waarin onmogelijkheden mogelijk worden en waarin de oneindigheid binnen handbereik is en tegelijkertijd ongrijpbaar? Escher neemt de kijkers van de documentaire mee op reis door zijn leven. In zijn zoektocht naar inspiratie, op zijn reizen door Italië, Zwitserland en Spanje en in het gepuzzel waarmee hij tot zijn grote werken kwam. Escher vertelt over zijn verwondering, zijn angsten, twijfels en successen en geeft zijn visie op zijn eigen werk. Aanvang is om 14.30 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool. Reserveren is mogelijk via staging2.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.