Discozwemmen in winterse sferen bij zwembad Tijenraan

Op zaterdag 2 februari kun je discozwemmen bij zwembad Tijenraan. Dit keer is het thema ‘Winterpret’ en is het zwembad leuk aangekleed in winterse sferen met een skihut en allerlei winterse attributen. Dus heb je zin in een spetterende muzikale avond? Kom dan zaterdag 2 februari discozwemmen.

De disco begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Er is leuke muziek, spectaculair licht; alles is aanwezig voor een spetterende avond. Je kunt deze avond ook combineren met je eigen kinderfeestje. Voor groepen van minimaal 6 personen is er een speciaal zwem- en discoarrangement. Vanaf 15.00 uur kun je dan al komen zwemmen.

Kijk voor meer informatie op staging2.sportbedrijfraalte.nl of bel met de receptie van het zwembad: (0572) 760 600.
Kaartjes zijn nu al te koop bij de kassa van zwembad Tijenraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.