Home / Nieuws / Dirigent Joan op verjaardag verrast door zes koren

Dirigent Joan op verjaardag verrast door zes koren

HEINO – Joan Jonkman werd zondag 50 jaar. Ter ere van haar verjaardag waren alle zes koren die zij dirigeert aanwezig in de Nicolaaskerk in Heino. Het ging om Sallands Vrouwenkoor Wijhe, Ouderenkoor In de Maat uit Heino, vrouwenkoor Sarabande uit Heino, vrouwenkoor Gioia Zwolle, Heino Vocaal en het koor Soli Deo Gloria. Gezamenlijk maakten zij er een feest van. Ieder koor zong een aantal liederen en ieder koor had een spreker die Joan trakteerde op lovende woorden.

Lees ook

Zozijn ‘dondersblij’ met nieuwe bus

Broers René en Harry Nijboer betaalden bus vanuit eigen portemonnee RAALTE – De nieuwe bus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.