Deventer Irish Pub Festival strikt Thundering Down als hoofdact

DEVENTER – Het 26ste Deventer Irish Pub Festival, dat op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari wordt gehouden, is een klassieker die ook in Ierland aan bekendheid wint. Een groeiend aantal Ierse artiesten reist af naar Deventer, met als blikvanger Thundering Down, die op The Irish Night in de Oude Maria Kerk de hoofdact is.

Noel Shannon, samen met zijn echtgenote Lynn organisator van het festival, moet vanwege de hoge kosten ook regelmatig nee verkopen aan geïnteresseerde Ierse artiesten. ‘We werken met een beperkt budget’, zegt Noel Shannon, geboren Ier, woonachtig in Laag Zuthem.

‘Dat maakt dit werk ook weer leuk, want met minimale middelen zetten we een geweldig programma neer, dat breed wordt gedragen. De pubconcerten zijn nu al in vijftien Deventer horecagelegenheden, ook qua locaties is er dus groei. En de kaartverkoop voor het concert op 2 februari in de Oude Mariakerk loopt als een trein. De afgelopen twee jaar gingen alle kaarten in de voorverkoop al weg. We krijgen kaartaanvragen uit het hele land.’

Kijk voor het volledige programma en kaartverkoop op staging2.irishpubfestival.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.