Home / Sallandcentraal / Darttoernooi in Broekland

Darttoernooi in Broekland

BROEKLAND – Horstdarts Broekland houdt op zondag 20 januari weer een single dart toernooi in het Horsthuis. Eerst worden er poulewedstrijden gehouden, waarna de nr’s 1 tot en met 4 van elke poule zich plaatsen voor de finalewedstrijden. De deelnamekosten bedragen 8 euro per persoon. Aanvang is om 13.00 uur; de zaal is geopend vanaf 12.00 uur. Opgave via mail kan tot en met zaterdag 19 januari via horstdarts@home.nl of bij Dick Valk, tel. 0570-531833. Dit kan tot zondag 12.30 uur. Er kunnen maximaal 96 deelnemers meedoen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.