Home / Sallandcentraal / Dansavond in Dorpshuus

Dansavond in Dorpshuus

HEINO – Weer eens ouderwets (stijl)dansen? In het Dorpshuus Heino kan iedereen op zaterdag 26 januari weer helemaal los gaan op de dansvloer. Ouderwets zwieren voor jong en oud met livemuziek van eenmansband Chris. Doe de cha-cha-cha, de salsa, de rumba of gooi de heupen los met een beetje rock’n roll. Of je nu alleen bent, samen met je partner danst of met de hele vriendengroep langs komt: de dansavond is voor iedereen toegankelijk. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de muziek start om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.