Home / Sallandcentraal / Cursus in teken van klassieke muziek in Olst

Cursus in teken van klassieke muziek in Olst

OLST – Roel Smit biedt vanaf donderdagmiddag 7 februari een cursus over klassieke muziek aan in het pand aan de Jan Schamhartstraat 85 in Olst. Dit alles onder het motto: ‘In een achtbaan door de muziekgeschiedenis’. Cursusleider Roel Smit gaat gedurende acht lessen dieper in op klassieke muziek. De cursisten krijgen muziek uit allerlei landen te horen, zowel heel oud als van nu. De deelnemers ontvangen cursusmaterialen plus na elke bijeenkomst internetlinks naar de besproken muziekfragmenten. De lessen beginnen telkens om 14.30 uur. De deelnamekosten bedragen 150 euro. Dat is inclusief het cursusmateriaal en pauzeconsumpties. Informatie en opgave: info@roelsmit.com of 06-21597949. De cursus wordt ook gegeven op maandagavonden in Deventer. Zie de website: www.roelsmit.com.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.