Cultureel Café Heino bezoekt landgoed De Vlaminckhorst

HEINO – Op dinsdag 5 februari 2019 gaat Cultureel Café Heino op bezoek op landgoed De Vlaminckhorst. Aanvang om 14.30 uur.
Het landhuis op het historische landgoed De Vlaminckhorst aan de rand van Heino is geheel gerestaureerd. De huidige eigenaren hebben de vervallen gebouwen helemaal opgeknapt en er de sfeer en stijl van vroeger teruggebracht. Tegelijkertijd is het gehele complex verduurzaamd. De huidige eigenaars wonen er zelf en gaan er culturele en educatieve activiteiten organiseren. Op 5 februari is er een presentatie over het restauratieproces en er wordt een rondleiding gegeven. Cultureel Café Heino is elke eerste dinsdag van de maand (van oktober tot april) in of vanuit de bibliotheek in Heino. Toegang is gratis (vrije gift); aanmelden is ditmaal vereist, zie staging2.bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.