Burgemeester Dadema op bezoek bij jubilerend bruidspaar

  Burgemeester Dadema heeft een bezoek gebracht aan Henk en Dick Straatman-Heuvelink. Zij vierden op 3 januari dat ze 60 jaar getrouwd zijn.

  Sinds 1969 wonen zij in Raalte. Al gauw kwam het verenigingswerk een beroep op hen doen.  Henk heeft 12 jaar de kerkvoogdij Nederlands hervormde kerk in Raalte gediend. Ook was hij op politieke grond aanwezig. Hij was medeoprichter van het CDA in Raalte en was vier jaar betrokken bij de Provinciale Staten.

  Dick  zorgde ondertussen voor het huishouden en hun drie dochters. Toen Dick wat meer tijd voor zichzelf had ging zij ook vrijwilligerswerk doen. Onder andere voor de Plattelandsvrouwen, Welfare en het verzorgen van de  bibliotheek op Zwanenwoerd.

  De huwelijksdag werd samen gevierd met onder meer hun kinderen en vijf kleinkinderen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.