Home / Sallandcentraal / Bootcamp een weekje binnen

Bootcamp een weekje binnen

OLST – SportOlst biedt deze week indoor obstacle bootcamp aan. Zondag 13 januari kunnen gezinnen tussen 9.00 en 10.00 uur kennismaken met de training in een met obstakels ingerichte hal aan de Meente 13 in Olst.

De deelnamekosten bedragen 6 euro per kind (ouders gratis). Tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen kinderen vanaf 10 jaar de obstacle challenge aangaan (deelnamekosten 6 euro). Zo kan iedereen kennismaken met bootcamp, weer of geen weer. Deelname is op eigen risico. Voor vragen kan men terecht bij Kai via sportolst@hotmail.com of het contactformulier op www.sportolst.nl.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.