Bijeenkomst over woonwensen van jongeren Wesepe

WESEPE – Op maandag 21 januari vindt een speciale bijeenkomst plaats in het Wapen van Wesepe. Jongeren tussen de 18 en 35 jaar uit het dorp wordt daar gevraagd naar hun woonwensen.

Doorgaans is er geen of veel te weinig aandacht voor jongeren die in eigen dorp een betaalbare koop-of huurwoning willen hebben. Om daar verandering in te brengen, wil de Provincie Overijssel gedetailleerd onderzoeken wat de woonbehoeften van jongeren in kleine dorpen in de provincie zijn. Naar aanleiding daarvan vindt de bijeenkomst plaats. De avond wordt geleid door Thijs Elderink uit Diepenheim. Ook andere belangstellenden zijn welkom. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.