Auto op de kop in sloot in Mariënheem, bestuurder vlucht

MARIENHEEM – Een auto is in de nacht van maandag op dinsdag uit de bocht gevlogen en op de kop in een sloot beland in Mariënheem. Van de bestuurder van het voertuig was geen spoor te bekennen. De auto is zwaar beschadigd geraakt en door een bergingsbedrijf meegenomen.

Dat meldt RTV Oost.

De politie is nog op zoek naar de bestuurder. Omdat de hulpdiensten werden gealarmeerd voor een ongeval met een letsel, is er volgens de politie een kans dat de bestuurder gewond is geraakt bij het ongeluk.

Het ongeval gebeurde op de Schoonhetenseweg. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeluk.

Foto: Politie Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.