Amicitia opent eeuwfeest met jubileumuitvoeringen

BOERHAAR – Showkorps Amicitia uit de Boerhaar viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Dat gebeurt onder andere met twee jubileumuitvoeringen op zaterdag 26 en zondag 27 januari in Feest- en Sfeerlocatie Logtenberg Boerhaar.

Vele verschillende muziekstijlen uit het verleden en heden van Amicitia worden tijdens de uitvoering ten gehore gebracht. Hierbij is Amicitia zoals gewoonlijk niet bang voor een moderne aanpak. Zo worden de stukken gecombineerd met live zang en elektronische muziek.
In het kader van het eeuwfeest heeft de vereniging zichzelf een mooi verjaardagscadeau gegeven. Na 25 jaar waren de oude uniformen hoognodig aan vervanging toe, daarom worden tijdens de jubileumuitvoering de nieuwe uniformen gepresenteerd.
De uitvoering op zaterdag begint om 20.00 uur; die op zondag om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (jeugd tot 12 jaar gratis). Donateurs hebben gratis toegang op vertoon van de donateurskaart.
Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend vier gratis proeflessen te nemen of informatie op te vragen. Meer informatie over Showkorps Amicitia is te vinden op: staging2.showkorpsamicitia.nl of op Facebook: Showkorps-Amicitia-Boerhaar.

Foto: Amicitia in de oude uniformen.