Home / Algemeen / Zing Nederlands met me in teken van kerstliedjes

Zing Nederlands met me in teken van kerstliedjes

RAALTE – ‘Zing Nederlands met me!’ gaat op zaterdagmiddag 15 december op herhaling in de bibliotheek in Raalte. Ditmaal is het de bedoeling om met mensen uit allerlei landen kerstliedjes te zingen. Via de woorden in bekende liedjes maken nieuwkomers kennis met betekenis, uitspraak en uitdrukkingen. Zo leren ze op een leuke manier de taal. “In Raalte werken we samen met een aantal lokale muzikanten en met Stichting Vluchtelingenwerk”, vertelt programma-medewerker Froukje Weber van de Bibliotheek Salland. “Zo bereiken we mensen die graag hun Nederlands willen oefenen.” De toegang is gratis, ook als je gewoon Nederlands spreekt. Aanvang is om 15.00 uur. Zie ook www.bibliotheeksalland.nl/zingnederlandsmetme.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.