Zesde editie Santa Run in Raalte

RAALTE – Op zondag 16 december vindt de zesde editie van de Santa Run plaats in het centrum van Raalte. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen verkleed als de Kerstman een korte route door het dorp lopen/rennen. Met deze kerstmannenloop zamelt de Rotary Raalte geld in om in 2019 ‘Sallandse Kinderen in de knel’ een Sinterklaascadeautje te geven. Het programma begint om 16.00 uur met een warming up op de Grote Markt.

Dit jaar zijn op 5 december al meer dan 365 kinderen blij gemaakt met de opbrengst van de Santarun die vorig jaar werd gehouden. Die bedroeg toen 13.000 euro. De warming-up wordt verzorgd door Ellen Witten van USVA Bikes uit Luttenberg. Een kinderkoor zingt voor de warming-up nog enkele kerstliedjes. De route meet circa drie kilometer, maar het gaat niet om de sportieve prestatie. Wandelen, rennen, alles mag. En als de afstand voor de kinderen te lang is, ook geen probleem, dan stoppen ze eerder. De Rotary hoopt dit jaar veel jeugdige deelnemers te mogen verwelkomen. Maar ook bedrijven, instellingen en verenigingen worden uitgedaagd met het hele team mee te doen aan deze gezellige samenloop.
De Run maakt die dag onderdeel uit van een uitgebreid activiteitenaanbod in het centrum. Uiteraard is de ijsbaan geopend en daarnaast is het koopzondag. Aan de Santa Run is ook een loterij gekoppeld. De deelnemers maken kans op prijzen als een jaar lang gratis brood, een damesfiets, dinerbonnen, een hotelovernachting enz. Loten kosten 2 euro. De trekking vindt plaats op 7 januari 2019.
Zie verder http://santarunraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.