Home / Nieuws / Zeer grote brand bij Lucky in Rijssen

Zeer grote brand bij Lucky in Rijssen

RIJSSEN – Bij discotheek Lucky in Rijssen heeft afgelopen middag een grote brand gewoed.  De brand ontstond tijdens werkzaamheden op het dak van het pand.  Medewerkers van het bedrijf konden het pand tijdig verlaten. Twee personen zijn door ambulancemedewerkers nagekeken omdat zij rook hadden ingeademd. De schade van de brand is beperkt gebleven. Een deel van het dak en heeft één van de zalen brand- en waterschade opgelopen. Een half uur na het uitbreken van de brand kon het sein brand meester gegeven worden. Daarna is het pand geventileerd om het weer rookvrij te krijgen.

 

 

 

Lees ook

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.