Home / Sallandcentraal / Workshop koken zonder pakjes en zakjes

Workshop koken zonder pakjes en zakjes

Workshop koken zonder pakjes en zakjes

LEMELERVELD – Op donderdag 13 december wordt er in het Kulturhus in Lemelerveld een kookworkshop gehouden. Deze workshop staat in het teken van koken zonder het gebruik van kant-en-klare sauzen/mixen. Edith van EETIT laat zien hoe een lekkere gezonde gerechten gemaakt kunnen worden, met een feestelijk tintje. Ook is er aandacht voor presentatie: van hapjes, hoofdgerechten en bijgerechten tot desserts. Daarnaast geeft Edith Dijk van Natuurlijk Eten achtergrondinformatie over allerlei ingrediënten en het effect daarvan op het lichaam. De workshop begint om 19.00 uur. Opgave en meer info via info@kulturhuslemelerveld.nl.

Lees ook

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.