Winterwonderland in de IJsselhallen

ZWOLLE – In de kerstvakantie kunnen ouders met kinderen voor een leuk uitje terecht in de IJsselhallen Zwolle. Op het gratis te bezoeken en in kerstsferen gehulde Winter Wonderland kunnen kinderen onbeperkt gratis springen op spingkussens, een ritje maken in de kermisattracties, chillen in een bioscoop en op de foto met dino’s. Na het spelen is er alle gelegenheid om lekker te genieten van de drankjes en hapjes die er te koop zijn. Het Winter Wonderland is direct gekoppeld aan het IJsbeeldenfestival dat plaatsvindt in de IJsselhallen. Winter Wonderland is echter voor iedereen toegankelijk en gratis te bezoeken. Een bezoek aan Winter Wonderland kan ook gecombineerd worden met een bezoekje aan de Zwolse binnenstad. Een gratis treintje brengt bezoekers in de kerstvakantie naar de hotspots van Zwolle. Winter Wonderland in de IJsselhallen is tot en met 6 januari geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Alleen op Nieuwjaarsdag is het gesloten. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op staging2.ijsselhallen.nl.