Winterwandeling vanaf Klavertje Vier

HEINO – Agnes Neimeijer presenteert op vrijdag 28 december een winterwandeling vanaf haar atelier ‘Klavertje Vier’ in Heino. Ze neemt de deelnemers mee naar de prachtige omgeving van de Twentseweg. De wandeling voert langs oude boerderijen, weilanden, houtsingels en bossen. Er wordt aandacht besteed aan de natuur en de geschiedenis van de streek. Halverwege de tocht is er warme chocolademelk en zelfgebakken cake. Bij ‘Klavertje Vier’ teruggekomen kan men, bij een vuur, genieten van een glaasje glühwein. Ook is het mogelijk om de expositie van Agnes te bekijken. De wandeling, van ongeveer 5 km, begint om 13.30 uur bij Klavertje Vier aan de Haarsmaatweg 3 in Heino. De deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon. Voor opgave: tel. 0572-391955 of e-mail jenh.nijmeijer@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.