Home / Sallandcentraal / Wintermarkt bij Ivoor in Raalte

Wintermarkt bij Ivoor in Raalte

Wintermarkt bij Ivoor in Raalte

RAALTE – Bij Ivoor in Raalte vindt op donderdag 13 december een wintermarkt plaats. Natuurlijk is er van alles te koop. Verder wordt de markt sfeervol aangekleed met lichtjes en vuurkorven. Daarnaast wordt er gezorgd voor oliebollen en gezellige muziek. De organisatie is in handen van Zozijn, KOOS en Trias. Studenten van Landstede verzorgen de kinderactiviteiten. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom, zij kunnen snoephappen, schminken, kerstballen versieren, kleuren, kaarsen maken en marshmallows maken. Ook kunnen de kinderen ponyrijden en staat er een springkussen. De wintermarkt duurt van 15.00 tot 20.00 uur.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.