Wintermarkt bij De Leeuw

OUDE MOLEN – De Vrienden van de Molen houden op zaterdag 8 december weer een wintermarkt bij Windkorenmolen De Leeuw in Oude Molen, een buurtschap tussen Lettele en Bathmen. Het aanbod bestaat uit 25 tafels met een groot assortiment cadeauartikelen. De vrijwilligers van ‘Vrienden van de Molen’ zorgen voor koffie, thee, chocolademelk, glühwein, limonades, soepen, koeken en oliebollen. Bovendien wordt de sfeer op het molenplein nog verhoogd door midwinterhoornblazers en draait het draaiorgeltje Die Ente de hele dag passende sfeermuziek.
Tevens gaat die dag de jaarlijkse oliebollenmarathon van start. Niet alleen op 8 december maar ook op 22, 29 en 31 december zijn er volop versgebakken oliebollen te koop. Bestellen kan op de Wintermarkt zelf, bij de molenwinkel, via het bestelformulier op de website (http://vrienden.oudemolen.net ) of met een mailtje naar vriendenvandemolen@gmail.com. Daarnaast zijn er die dag ook kersbomen verkrijgbaar. De Wintermarkt duurt van 10.00 tot 15.30 uur. Iedereen is welkom. Parkeren is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.