Home / Sallandcentraal / Winterfair in Schuilenburg

Winterfair in Schuilenburg

RAALTE – Zaterdag 8 december wordt er een sfeervolle winterfair gehouden in Schuilenburg aan de Landrechtweg 2 in Raalte. Zo’n 25 standhouders brengen hun producten aan de man. Van kerststukken, sieraden, tweedehands spullen tot houten accessoires. Ook worden er oliebollen verkocht. Tevens is er een verloting waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De koren van de Kruisverheffing, Viva Voce, de midwinterhoornblazers uit Luttenberg en DJ Frans Kieftenbeld zorgen voor de muzikale omlijsting van de fair. De winterfair is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.