Wintereditie van Legofestijn met levensechte dinosaurussen

HARDENBERG – De allereerste wintereditie van het Legofestijn Bouwblokjes op zaterdag 29 en zondag 30 december in Evenementenhal Hardenberg breidt uit met een zogeheten ‘Dinoland’. Hier komen bezoekers oog-in-oog te staan met levensechte dinosaurussen, waaronder een Velociraptor. Ook is er een indoor ijsbaan en een pizzabakkerij. Het is de eerste keer dat het Legofestijn Bouwblokjes (naast de zomereditie) ook in de kerstvakantie naar Hardenberg komt.

Deze eerste wintereditie van Bouwblokjes staat volledig in het teken van de winter. Daarom is er ook een indoor ijsbaan waar alle kinderen gratis schaatsen kunnen lenen. Ook kunnen kinderen zich laten schminken tot bijvoorbeeld prinses, draak, elfje of tijger. Verder zijn er Legogames en kan het populaire spel Fortnite gespeeld worden. “Maar het middelpunt van Bouwblokjes is zoals elke editie de grote Legomarkt waar ontelbare Legosteentjes te koop zijn. Bovendien is er een Duplo speelhoek voor de allerkleinsten en een Legobouwhoek voor alle kinderen”, aldus Reinders.
Daarnaast zijn er op Bouwblokjes demonstraties van Legofans en kunnen alle bezoekers imposante en bijzondere Legocreaties zien die gebouwd zijn door Legobouwers. Verder is er een bioscoop met Legofilms, staan er springkussens, is er een racebaan met bestuurbare auto’s en zijn er kermisattracties.
De deuren van de Evenementenhal Hardenberg zijn op zaterdag 29 en zondag 30 december te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie: staging2.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.