Winter-opendeurdagen bij P. Groen Art en Beeldentuin Mariënheem

MARIËNHEEM – Beeldentuin Mariënheem en P. Groen Art presenteren tijdens hun winter-opendeurdagen van 14 tot en met 31 december een expositie van 19-de en 20-ste eeuwse schilderijen. Daarnaast is er hedendaags werk van de schilders Pieter van Bernebeek, Henk Renting, Pita Vreugdenhil en Ingo Leth te zien.

In de galerieën kunnen de bezoekers werken van de glaskunstenaars Jan Leenknegt, Jacob Bos en Jannie Slootweg bewonderen. Verder is de beeldentuin veranderd in een sprookjesachtig decor van licht en kleur met nieuw werk van vooraanstaande kunstenaars als Fieke Hordijk, Angèle Noort, Marijke van der Wiel, Rene van Dam, Marco Kaller, Fabio Pravisani en zijn er werken in brons, glas, steen, staal en keramiek van reeds exposerende kunstenaars.
De showroom van Eikelhof Antiek, waarmee Beeldentuin Mariënheem en P. Groen Art hun adres delen, meet ruim 2500 vierkante meter en de beide galerieën zijn helemaal in kerstsfeer
gebracht. Het zijn stijlkamers voorzien van authentiek antiek, gecombineerd met moderne meubelen. Er is een mooie collectie stoffen van topmerken in huis; van wandbekleding tot raambekleding en van in-between tot meubelstoffering. Daarnaast is er ook een grote collectie zitmeubelen.
Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur (1e kerstdag gesloten). Adres: Nijverdalseweg 18, Mariënheem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.