Home / Belangrijk / Win kaarten voor de Vakantiebeurs

Win kaarten voor de Vakantiebeurs

UTRECHT – Van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari staat de Jaarbeurs weer in het teken van het grootste vakantie-evenement van Nederland: de Vakantiebeurs. Het WvS mag acht setjes van twee kaarten verloten onder haar lezers.

Bezoekers kunnen dit keer nieuwe landen en culturen ontdekken en zich laten inspireren door honderden reisaanbieders en aanwezige locals uit de verschillende landen. Nieuwkomers dit jaar zijn Libanon, Georgië en het emiraat Ras al Khaimah. Verrassende workshops en presentaties informeren de bezoeker over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het evenement is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur; met uitzondering van zaterdag, dan blijven de deuren tot 20.00 uur geopend. Dagkaarten aan de kassa kosten 15 euro. Zie verder www.vakantiebeurs.nl.
In aanmerking komen voor één van de acht setjes van twee kaarten? Stuur dan voor maandag 17 december een mailtje met als titel ‘Vakantiebeurs’ naar redactie@weekbladsalland.nl. Vermeld in het mailtje de naam- en adresgegevens en telefoonnummer. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.