Home / Sallandcentraal / Willem Bol uit Heino schrijft boek over strijd tegen verzekeringsmaatschappij

Willem Bol uit Heino schrijft boek over strijd tegen verzekeringsmaatschappij

HEINO – De in Heino woonachtige Willem Bol, voormalig NCRV quizmaster, heeft zijn boek ‘Costen ende Baeten’ gepresenteerd. In het boek schrijft hij over zijn strijd tegen een verzekeringsmaatschappij en zijn ook verhalen opgenomen van andere ‘slachtoffers’. Het boek bestaat uit zijn verhaal vanaf het moment dat hij nog werkzaam was in de televisiewereld tot aan nu, zijn strijd tegen een verzekeringsmaatschappij en de gevolgen daarvan. De ooit zo vrolijke tv-presentator is in gevecht met zijn verzekeraar, omdat hij verdacht wordt van fraude. Ondertussen laat zijn gezondheid hem in de steek en is hij in financieel opzicht zo’n beetje alles kwijt.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.