Wijhe’92 stelt René Remie aan als nieuwe hoofdtrainer

WIJHE – Wijhe’92 heeft een nieuwe trainer gevonden voor het eerste elftal. Vanaf het seizoen 2019/2020 zal René Remie voor de groep staan. Rene is 33 jaar en momenteel trainer bij TVC’28 2 (Tubbergen) dat uitkomt in de zondag reserve hoofdklasse A. In zijn actieve loopbaan als speler kwam René onder meer uit voor Heracles Almelo, Rigtersbleek en Excelsior’31.

Wijhe’92 heeft voor Remie gekozen na een proces, waarbij de mening van de spelers even belangrijk was als die van het Technisch Hart. Ze kwamen daarbij unaniem tot de beslissing dat Remie de juiste man op de juiste plaats is voor Wijhe’92.

Met Remie haalt Wijhe’92 een jonge en ambitieuze trainer in huis, die staat voor verzorgd en aanvallend voetbal mét oog voor het resultaat. Daarnaast wil de oefenmeester een bijdrage leveren aan zowel de ontwikkeling van het team als de individuele ontwikkeling van elke speler.

Remie kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “Op basis van de gevoerde gesprekken en eerste indrukken van Wijhe’92, heb ik een uiterst positief gevoel gekregen. De vereniging staat in bloei en de spelers willen zich blijven ontwikkelen. Momenteel staat er een talentvolle eerste selectie en vallen de positieve resultaten op. Onder leiding van Hans van der Hoop en overige stafleden is er een goede basis gelegd, waarin aanvallend voetbal centraal staat. Mede door dit fundament, hoop ik met mijn opgedane ervaringen, ambitie en visie van voetballen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Wijhe’92 1.”