Weer speciale decemberactie in Wijhe

WIJHE – De aankomt van Sinterklaas in Wijhe vormde het startschot voor de jaarlijkse december-spaaractie van Gastvrij Wijhe. De hoofdprijs is een 49-inch LED-televisie. Klanten ontvangen tot en met 22 december bij iedere besteding van 5 euro een stempel. Wie de volle stempelkaart inlevert met naam, adres en telefoonnummer, dingt mee naar de prijzen. Die staan opgesteld in de etalage van het pand tegenover de DA drogist. Volle stempelkaarten kan men tot zaterdag 24 december inleveren tijdens openingsuren bij Slagerij Ruiter, Albert Heijn, de HEMA en Mico bodywear. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en de lijst van winnaars wordt opgehangen bij Mico bodywear. Wie op zaterdag 8 of zaterdag 22 december tussen 13.00 en 14.00 uur zijn of haar spaarkaart inlevert ter hoogte van de kerk in het midden van de Langstraat, kan extra leuke prijzen winnen. De trekking hiervan is om 14.00 uur. Men moet dan wel aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen. De kerstmarkt in Wijhe is dit jaar op zaterdagavond 15 december van 18.00 tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.