Waterschap lanceert aftelkalender voor waterschapsverkiezingen

REGIO – In de aanloop naar de waterschapsverkiezingen van woensdag 20 maart start Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) met een speciale online aftelkalender.
Via deze aftelkalender kan iedereen een kijkje nemen in de keuken van het waterschap en een beeld vormen van diverse thema’s en keuzes die binnen een waterschap spelen. Het aftellen begint op vrijdag 4 januari, precies 75 dagen voor de verkiezingen.

Online aftelkalender

De kalender werkt met diverse invalshoeken op vaste dagen. Zo worden bijvoorbeeld de Dilemma Dinsdag en de Wist je dat…-Woensdag afgewisseld met actuele tweets, een vraag-en-antwoord en korte quotes van de deelnemende partijen aan de waterschapsverkiezingen. Meer informatie is te vinden op de website van het waterschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.