Voorverkoop Lettelse Revue van start

LETTELE – De voorverkoop voor de nieuwe serie voorstellingen van de Lettelse Revue gaat op zaterdag 15 december van start. De dames en heren van de revue brengen eind januari, begin februari zeven keer hun 35-ste voorstelling ‘Tuulk’ op de planken in Zaal Spikker.

De zes reguliere voorstellingen zijn gepland op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari en vrijdag 1, zaterdag 2, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari. Aanvang is telkens om 20.00 uur de deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur. Op zaterdagmiddag 2 februari is er een speciale matineevoorstelling voor de ouderen. Aanvang is om 14.00 uur. Kaarten zijn vanaf zaterdagmorgen 15 december 10.00 uur verkrijgbaar bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl aan de Bathmenseweg 22 in Lettele. Tickets kosten 7 euro (contant te voldoen). Maximaal tien kaartjes per persoon. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Zie ook staging2.revue-lettele.nl.

Scène uit de voorstelling van eerder dit jaar. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.