Volle zalen in het HOFtheater

De decembermaand is een succesvolle voor het HOFtheater. Van de 10 voorstellingen zijn er al 6 uitverkocht, zo ook de drie van komende week: Thijs Kemperink op vrijdag 14 december, Johan Derksen op zaterdag 15 december en de 3JS op woensdag 19 december.

Het jaar 2018 was sowieso een drukbezochte voor het Raalter theater: bijna 13.000 mensen bezochten een voorstelling. De inwoners van Raalte en omgeving zijn vooral te porren voor een muzikale avond of een avondje hard lachen.

Voor 2019 staan er ook nog weer tal van voorstellingen op het programma, waar nog voldoende kaarten voor beschikbaar zijn. In de week van 8 januari belandt de programmakrant met de 2e helft van het seizoen bij de inwoners op de deurmat.

Met ingang van 1 januari gaat de BTW op theaterkaartjes omhoog van 6% naar 9%. Het HOFtheater heeft besloten om de prijzen niet tussentijds te verhogen. Het HOFtheater is er wel mee geholpen als mensen voor 1 januari hun theaterkaarten kopen voor in 2019.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Voor uitverkochte voorstellingen is er de mogelijkheid om op een wachtlijst te worden geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.