Volle bak tijdens Top 2000 Popquiz in Olst

OLST – De inschrijving voor de tweede editie van de Top 2000 Popquiz in het Holstohus in Olst kon al binnen twee dagen worden gesloten. 22 teams strijden op zaterdag 22 december opnieuw om de titel Beste Muziekkenner Olst. Het succes van vorig jaar lijkt dus hiermee nu al geëvenaard te worden.

De Olster Harmonie, Muziekonderwijs Olst-Wijhe en Riverside Junction zorgen met live uitgevoerde muzikale intermezzo’s voor de inleiding van de quizvragen. Hiermee zal in een aantal ronden toegewerkt worden naar de finale. Het succes van vorig jaar heeft doen besluiten het dit jaar nog iets grootser aan te pakken. Er is dit jaar bijvoorbeeld een mooie plek voor toeschouwers. De Brasserie (tegenwoordig Eetkamer Hier is ut) is dit jaar geopend en ‘fungeert’ als ‘tribune’. Videogroep Olst en UtHuus zorgen voor een livestream-verbinding op groot scherm, zodat daar te volgen is wat er in de grote zaal gebeurt.
Rond 23.00 uur zal de winnaar bekend zijn en is iedereen boven in de grote zaal welkom om de voetjes van de vloer te doen en nog een uur te genieten van live muziek van de Olster Harmonie en Riverside Junction. Ook de Eetkamer blijft open zodat er ook na de tijd nog gezellig na geborreld kan worden. Aanvang is om 19.30 uur. Voor meer informatie zie de Facebookpagina ‘Beste Muziekkenner Olst’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.