Home / Sallandcentraal / Volkskerstzang in RK kerk Heino

Volkskerstzang in RK kerk Heino

HEINO – In de RK kerk in Heino vindt op zondag 23 december de jaarlijkse Volkskerstzang plaats. Het thema is dit jaar: ‘van het licht dat nooit meer dooft’. De bezoekers zingen gezamenlijk een breed repertoire kerstliederen. Enkele leden van Ons Genoegen verzorgen de muzikale begeleiding. Het koor Reflexion ondersteunt de samenzang en zingt ook eigen werk. De organisatie is in handen van een groep vanuit alle kerken van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis. Ook mensen die zich niet verbonden voelen met de kerk zijn welkom. De Volkskerstzang begint om 19.00 uur; de kerk is geopend vanaf 18.30 uur. Na afloop staat er buiten warme chocolademelk klaar.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.