TraXX start nieuw jaar met veel activiteiten

RAALTE – Jongerencentrum TraXX in Raalte is in de kerstvakantie gesloten van 24 december tot en met 2 januari. Maar zoals elk jaar begint bij TraXX het jaar weer volop in de tweede week van de kerstvakantie. Naast de reguliere openingstijden zijn er wat speciale activiteiten.

Donderdag 3 januari organiseert Taco Dennebos, vaste bezoeker van het jongerencentrum, een darttoernooi. De voorbereidingen zijn al in volle gang, de dartbanen zijn gehuurd en de aanmeldingen lopen binnen. De deuren van Jongerencentrum TraXX gaan om 18.30 uur open en het toernooi start om 19.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro. Opgave via tacodennebos@live.nl (vermeld naam en leeftijd).

De tieners die de tienerinloop op de woensdag regelmatig bezoeken, worden op vrijdagmiddag 4 januari uitgenodigd om mee te gaan schaatsen. Houd social media in de gaten voor meer informatie. Opgeven kan bij Jongerencentrum TraXX.

TraXX stopt met de organisatie van de maandelijkse tienerdisco. Daarvoor in de plaats komt een tienerinloop. Op vrijdag 4 januari van 18.30 tot 21.30 uur zijn alle tieners uit de groepen 7 en 8 welkom. Ze kunnen gebruik maken van al het spelmateriaal. Darten, tafeltennissen, gamen, bordspelen, tv kijken of gewoon gezellig samen zijn met vrienden of klasgenoten. Gezien de leeftijd blijft de deur tijdens de inloop gesloten. Eerder naar huis of later komen, geen probleem, zolang de beroepskracht hier van op de hoogte is en in overleg met ouder(s) en of verzorger(s).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.