Trainen voor een vierdaagse bij Wandelsport Haarle

HAARLE – Wandelsport Haarle biedt vanaf woensdag 2 januari weer een wandeltraining aan. De deelnemers beginnen met een afstand van 15 kilometer en bouwen die gedurende een half jaar op naar 30 of 40 kilometer, zodat ze in juni/juli een vierdaagse kunnen wandelen. De start is bij sporthal de Voordam aan de Koemaste 2d in Hellendoorn. Verzamelen om 8.30 uur met koffie/thee en na een uitleg start de eerste training om 9.00 uur. De deelnamekosten bedragen 2 euro per keer (1 euro zonder koffie/thee). Voor meer informatie of opgave bel tussen 18.00 en 19.00 uur naar tel. 0548-656380 (Emmy Rensen), zie staging2.wandelsporthaarle.nl of mail naar wshaarle@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.