Traditionele Nieuwjaarsduik Lemelerveld

LEMELERVELD – Na het grote succes van vorig jaar houden de ‘Vrienden van de Sprokkelaars’ op 1 januari 2019 de zesde editie van de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik in Lemelerveld.

De duik vindt plaats bij natuurzwembad Heidepark. De start is om 14.00 uur. Vanaf 13.00 uur kunnen deelnemers meedoen met een opzwepende warming up. Na afloop staat voor de deelnemers een kop warme erwtensoep of een drankje klaar. De deelnamekosten bedragen 5 euro. De meest ludieke duiker maakt kans op 50 euro aan waardebonnen van Bakkerij van der Most.
Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars zoeken elk jaar een goed doel uit voor de opbrengst van de traditionele Nieuwjaarsduik. Voor 2019 is gekozen voor Contactclown Puk. Zij zal met deze opbrengst op donderdagmiddag 10 januari 2019 (14.00-16.00 uur) in Kulturhus De Mozaïek een NieuwjaarsFeessie organiseren voor alle mensen met een verstandelijke beperking die in Lemelerveld wonen en/of werken. Jong en oud is welkom!

Foto: Annet Van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.