Traditionele nieuwjaarsduik Lemelerveld

  Na het grote succes van vorig jaar houden de ‘Vrienden van de Sprokkelaars’ op 1 januari 2019 de zesde editie van de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik in Lemelerveld.

  De duik wordt gehouden in natuurzwembad Heidepark, de start is om 14.00 uur. Vanaf 13.00 uur kunnen deelnemers meedoen met een opzwepende warming up. Na afloop kunnen de duikers bijkomen met een lekkere kop warme erwtensoep of een drankje.

  De deelnamekosten bedragen 5 euro- per duikheld. De meest ludieke duiker maakt kans op 50 euro aan waardebonnen van Bakkerij van der Most.

  Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars zoeken elk jaar een goed doel uit voor de opbrengst van de traditionele Nieuwjaarsduik. Voor 2019 is gekozen voor Contactclown Puk. Zij zal met deze opbrengst op donderdagmiddag 10 januari 2019 (14.00-16.00 uur) in Kulturhus De Mozaïek een NieuwjaarsFeessie organiseren voor alle mensen met een verstandelijke beperking die in Lemelerveld wonen en/of werken. Jong en oud is welkom!

  Foto: Annet Van Raalten

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.