Top-2000 in Nicolaaskerk in Wijhe

Tussen kerst en oud en nieuw genieten velen van de Top 2000 op de radio. Luisteraars kunnen stemmen op de nummers die bij hen emoties teweeg brengen, kippenvel geeft en herinneringen oproept. Dit is de reden dat internetkerk MijnKerk.nl in 2013 de Top 2000 kerkdienst introduceerde.

Een ieder heeft een keuze kunnen maken uit nummers in de Top 2000 die betrekking hebben op het thema ’thuiskomen’. In de viering wordt de reguliere orde van dienst gevolgd met lezingen en gebeden en worden de meest gekozen nummers gespeeld.

De voorganger is ds. Martie Veenstra-Oving. De piano wordt bespeeld door Roelof van der Berg. De cantorij en ImPress zullen ook enkele liederen begeleiden. Een ieder is welkom op 6 januari om 10.00 in de Nicolaaskerk in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.