The Living Village Festival krijgt in 2019 een vervolg

DALFSEN – The Living Village Festival strijkt in 2019 weer neer in Dalfsen. Deze derde editie, van 19 tot en met 23 juni, zal echter compacter van opzet zijn. Het festival stond op losse schroeven, maar kan mede dankzij een crowdfundactie toch nog doorgang vinden. “Dit is mede mogelijk door de goede relatie met de gemeente Dalfsen waarbij zij meedenken en het vertrouwen wederzijds is. Dat draagt bij aan een positieve sfeer”, zo laat de organisatie weten.

Het uiteindelijke doel van de Living Village is het opzetten van een ecodorp (Het Levende Dorp). The Living Village Festival is een benefiet-festival om mensen te verbinden van lokaal tot internationaal en elkaar te inspireren en te motiveren om anders met elkaar en deze planeet om te gaan. Op het festival is van alles te beleven: gratis workshops en activiteiten in het teken van natuurbeleving, milieueducatie, duurzaamheid, muziek, gemeenschapsvorming, theater, spel, kunst en ambachten.
De kaartverkoop van de Early Bird tickets is inmiddels begonnen. Kaarten zijn te bestellen via https://thelivingvillagefestival.org/.
Op woensdag 19 juni zijn alle inwoners uit de gemeente Dalfsen welkom. Iedereen uit de regio kan die woensdag tegen een gereduceerde prijs een dagkaart kopen.
Voor omwonenden en buren van de The Living Village Festival is er donderdag 10 januari om 19.30 uur een informatiebijeenkomst in ’t Gruthuuske aan het Pleijendal 7. Tijdens deze bijeenkomst kunt u terecht voor info en is de organisatie aanwezig voor vragen en opmerkingen.

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.