Texaco Raalte Noord scoort met broodje bal

RAALTE – Texaco Service Station Raalte Noord is als tweede geëindigd bij de verkiezing van de beste tankshop. Die was georganiseerd door Foodcourt en vakblad TankPro. Op de eerste plaats eindigde Voyage Food uit het Zuid-Hollandse Vierpolders. Het Texaco-station aan de Weidelaan in Raalte scoorde vooral bonuspunten met de broodjes bal. Ook de nette en schone uitstraling zorgden voor de hoge eindnotering. Samen met Foodcourt ging vakblad TankPro afgelopen maanden op zoek naar de beste tankshop van Nederland. In het kader van deze Tankstation Challenge kregen de tankstations die zich voor de verkiezing hadden ingeschreven bezoek van onafhankelijke shoppers. Daarbij werden onder meer de koffie, het broodje bal (of andere warme snack), de vriendelijkheid van het personeel, de netheid en uitstraling van de locatie en de sfeer beoordeeld. In totaal meldden iets minder dan honderd tankstations zich aan voor de Tankstation Challenge.