Telnekes prolongeert titel bij Open Mariënheem Darts

MARIENHEEM – Derk Telnekes uit Deventer heeft dit jaar voor de tweede keer op rij het singel darttoerooi in Marienheem weten te winnen.In een mooie finale was hij met 5-2 te sterk voor Vincent Kamphuis uit Epe.
Samen met Leroy Nieuwenhuizen wist Kamphuis wel het koppeltoernooi te winnen. In de finale versloegen ze, na een 2-0 achterstand, het koppel Landman & Konterman met 5-2.
Zo’n 192 darters waren op derde Kerstdag naar ’t Aspel in Mareinheem getogen om aanspraak te maken op de beide hoofdprijzen van 500 euro In een gezellige ambiance werden om 11.00 uur de koppelwedstrijden gespeeld. In de halve finale wonnen Kamphuis & Nieuwenhuis met 3-1 van Christiaan Kist & Stefan Zandbergen. Konterman & Landman versloegen onderweg naar de finale o.a. het koppel Roosenbrand & Olde-Kalter.
Om twee uur werd er gestart met het singeltoernooi. Na veel sportieve en spannende wedstrijden werd rond kwart voor negen gestart met de finale. Ondanks dat Vincent na achterstand terug wist te komen gooide Derk op het beslissende moment de dubbel voor een 5-2 overwinning en gaat dus voor de tweede keer met de hoofdprijs naar huis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.