Techniek Academie SC Overwetering met 4×4 toernooi afgesloten

De veertiende de cursus van de Techniek Academie van SC Overwetering is vrijdag 23 november feestelijk afgesloten met een 4 tegen 4 toernooi met individuele winnaar, een spannend en leuk eindtoernooi. Nadat iedereen 5 partijen had gespeeld bleek dat Alex Olthof de 1e plaats had veroverd. Abel van Leeuwen veroverde plaats twee en Jari IJsseldijk werd verdienstelijk derde.

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. De Techniek Academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. Voor elke groep was er een prijs. Job Vrielink, Jurjen Boxman, Cas Vrielink en Sven Boxman werden in hun categorie winnaar.

De SC Overwetering Techniek Academie biedt een speler op een zeer innovatieve manier de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse wijze zijn voetbalvaardigheden te verbeteren de via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en Smartgoals. Een geweldig leuke nieuwe trainingsmethode met digitaal oplichtende goaltjes. De reacties na afloop waren dan ook jaar dit weer erg enthousiast. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen komen de afgelopen jaren dan ook uit de wijde omgeving o.a. Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet

Op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van SC Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module in maart. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering, dus iedereen kan meedoen! Kijk op http://staging2.overwetering.nl/463/techniek-academie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.