Techniek Academie SC Overwetering feestelijk afgesloten

OLST – De veertiende cursus van de Techniek Academie van SC Overwetering werd recentelijk feestelijk afgesloten met een 4 tegen 4 toernooi. In maart gaat een nieuwe serie lessen van start.

De SC Overwetering Techniek Academie biedt jonge spelers de mogelijkheid om hun voetbalvaardigheden te verbeteren via specifieke voetbaltraining. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en Smartgoals. De Techniek Academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen.
Tijdens het 4 tegen 4 toernooi speelden alle deelnemers vijf partijen. Alex Olthof was uiteindelijk de beste speler. Abel van Leeuwen veroverde plaats twee en Jari IJsseldijk werd derde. Daarnaast waren er ook prijzen voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. Job Vrielink, Jurjen Boxman, Cas Vrielink en Sven Boxman werden in hun categorie winnaar.
De Techniek Academie is bedoeld voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen kwamen de afgelopen jaren dan ook uit de wijde omgeving, onder andere Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.
Ieder seizoen worden er twee modules van tien lessen aangeboden. De volgende module start in maart. De trainingen zijn telkens op de vrijdagmiddag tussen 16.15 en 17.30 uur op het kunstgrasveld van SC Overwetering. Er is plaats voor vier groepen van tien kinderen. Zie verder staging2.overwetering.nl/463/techniek-academie/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.