TDT Salland CT bijt in het stof

De Sallandse dammers moesten het dit weekend in een uitwedstrijd in Wapenveld opnemen tegen Eye-T Webdesign/OG. De Wapenvelders lieten zien nog even krachtig te zijn als het vorig seizoen, toen ze via degradatie uit de landelijke 1e klasse een stapje terug moesten doen. Ze bonden TDT Salland CT met 11-9 aan de zegekar.

De Sallanders begonnen uitstekend toen de Steenwijkenaar John Folkers na een misgreep van zijn tegenstander de eerste 2 punten pakte. Helaas moest kort daarop de Raaltenaar Ab Steenbergen buigen voor het drukspelletje van zijn opponent. Hierop volgden vier remises van de Raaltenaren Johan Bulstra en André Klein Tank, van de Olstenaar Rob Hendriks en van de Onnanees Jan van Buiten (6-6). De Apeldoorner Hans van Hal speelde weer zeer sterk en won via een dammetje, waarop de Vroomshoper Hilco Braakman weer remiseerde (9-7). Het leek goed te gaan voor de Sallanders, maar de beide laatste partijen gingen reddeloos verloren (9-11).

TDT Salland CT zal zaterdag 5 januari 2019 in Het Wapen van Wesepe tegen het Doetinchemse DUO 2 moeten winnen om zich nog enigszins in de strijd om de beide topplaatsen te kunnen mengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.