Home / Algemeen / Staat van Stasse maakt centrum Raalte onveilig

Staat van Stasse maakt centrum Raalte onveilig

RAALTE – “Absoluut geslaagd en heel bizar.” Martine Walter kijkt positief terug op het bezoek dat het team van het NPO 2-radioprogramma De Staat van Stasse vorige week woensdag bracht aan Raalte. Dat betekende vier uur liveradio vanuit het Raalter centrum. Allemaal in beweging gebracht door een spontaan appje van Martine. Zij kwam zelf niet ongeschonden uit de strijd. Sinterklaas, die een ernstige gelijkenis vertoonde met presentator/DJ Stefan Stasse, bleek een oogje op haar te hebben. “Maar ik was er al wel wat op voorbereid”, stelt Martine. “Vorig jaar gebeurde hetzelfde en ik had vooraf het draaiboek ingezien en daarin stond er ook al iets over. Lachen toch… Ik vond het humor!” Naast veel muzikale gasten als Bökkers en Erwin Nyhoff ging Sinterklaas ook op bezoek bij inwoners van Raalte. Op de foto: Martine en Sinterklaas. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.